Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lokaal bestuur Meerhout test uit: gedeelde werkplek voor inwoners

Word jij aangespoord door je werkgever om meer thuis te werken zodat op kantoor de temperatuur omlaag kan? Maar wil je liever toch een plek buitenshuis waar je rustig en geconcentreerd kan werken?

Lokaal bestuur Meerhout wil nagaan of een gedeelde werkplek succes heeft: vanaf 20 oktober kan je op donderdag terecht in de vergaderzaal van de bib. Het gaat om een proefproject, bij succes kunnen de openingstijden uitgebreid worden.

De koffie staat klaar

Vanaf 20 oktober van 9 uur tot 20 uur kan je je laptop openslaan en geconcentreerd aan de slag gaan in de vergaderzaal van de bib. Iedere werknemer of zelfstandige die nood heeft aan een rustige werkplek buitenshuis kan er op donderdag terecht. Het lokaal bestuur voorziet wifi, sanitair, koffie (aan 1 euro per kopje) en water (gratis).

Denk eraan, ook in de gemeentelijke gebouwen staat de thermostaat ondertussen op 19° Celsius, een dikke trui zal je goed kunnen gebruiken.

Praktisch

Waar: vergaderzaal bib, Gasthuisstraat 29, Meerhout - Wanneer: vanaf 20 oktober, iedere donderdag van 9 uur tot 20 uur

Wie: Meerhoutse werknemers en zelfstandigen - Hoe: Een plekje reserveren is voorlopig niet nodig.

Met dit initiatief wil het lokaal bestuur werkende inwoners en zelfstandigen de mogelijkheid bieden om buitenshuis te werken tijdens de komende maanden.

Deel dit artikel